«

»

Eki 24 2016

Yapay Zeka Vize ve Ödev

Düzenleme (30.11.2016):

Yapay zeka ilgili kaynak bulunmasının zor olduğu bildirimine binaen, ödevi şöyle düzenledik:

Python iptal oldu. Sadece R programı kabul ediliyor. Konu serbest. Herhangi bir konuda basit bir R programı yapılacaktır. Kurulumu ve kodlama kısmı, yine bir blog üzerinde kısa kısa anlatılacaktır. Diğer özellikler aynıdır.

Düzenleme (21.11.2016):

R ile ilgili kaynak bulunmasının zor olduğu bildirimine binaen, R yerine Python ile yapılan çalışmalar da kabul edilecektir.

Puanlama

Ödev ve vize eşit ağırlıktadır.

Anlamayanlar için detay: %30 ödev, %30 vize, %40 final olarak ÖBS’ye girilecektir.

Vize

Çoktan seçmeli olarak yapılacaktır. Vize çalışma konusu, bu blog sitesinde “Ders Materyalleri” altına eklenen YapayZeka-vize.pdf isimli 22 sayfalık dosyadır.

Ödev:

Herkes, R programlama dilinde ve “R Studio” arayüzünde bir yapay zeka uygulaması yapacaktır. İstenilen herhangi bir algoritma, yöntem, vb. kullanılabilir. İnternetten, arkadaştan, kitaptan, vb. kaynaklardan bulunan kodlar kullanılabilir. Kaynaklar mutaka doğru olarak belirtilmelidir. Yapılan bu uygulamanın açıklaması (ekran görüntüleri, kurulumu, ödevin anlatımı, vb.) internet üzerinde herkese açık bir blog sitesinde (wordpress.com, blogspot.com, blogcu.com, vb.) yayınlanacaktır. Çıktı teslim edilmeyecektir, puanlar blog sitesine bakılarak verilecektir.

237

Bir Cevap Yazın

Bad Behavior has blocked 23 access attempts in the last 7 days.