Linux Eğitim Kampı

Bu sene Düzce Üniversitesinde düzenlenen Linux Eğitim Kampı iki hafta sürdü.

Sıcaklarda da ders yapılır mı demediler yaptılar hem de akşam etüdler dahil.

Hiç ara verilmeden bu kadar da olur mu dedik kendimizce ama oldu. 🙂

Ne bileyim ismine uygun şekilde harbiden kamp gibiydi.

Düzce  Üniversitesinin yeni yapılan Mühendislik Fakültesi Lab.larında dersler yapıldı.Çay-kahve molaları güzeldi..Heralde ordaki görevli abla bizim döndüğümüze sevinmiştir. 🙂

Barınma yeri KYK  kampüsün dışında yürüyerek 1,5 km civarında.Nerdeyse köyün içinde.KYK yolunda inekler falan geziyor…

KYK bizim öğrencilik yıllarındaki gibi değil 3 kişilik odalar tuvalet-banyo içinde.

Haftaiçi- haftasonu üniversite yemekhanesi açıktı ve yemekler iyiydi.

Eğitim iki ayrı seviye için verildi.Özgür yazılıma gönül vermiş eğitmenlerle dersler yapıldı.

Nihayetinde Ramazana 1 kala geldik kürkçü dükkanına.

Teşekkürler ,LKD ve INETD üyeleri, Düzce Üniversitesi çalışanları ve organizasyonda emeği geçen herkese.

Tavsiye: Özgür yazılım nedir?bilmek isteyen,merak edenler için bulunmaz bir fırsat.Eğitimler ücretsiz.Barınma ve yeme-içme masrafları kendinize ait.Bu eğitimler genelde BİM çalışanları ve LKD INETD üyeleri için yapılıyor.Fakat öğrenciler de katılabilir.

Bağlantı:http://kamp.linux.org.tr/2011/

1. Sonraki yıllarda, sizi de gönüllü eğitimci olarak görmek isteriz 🙂