Nis 09

Bilgisayar Ağları Uygulama Ödevi

Bilgisayar Ağları Uygulama ödevi için TIKLAYINIZ…

Ödevlerin Latex formatında hazırlanıp en geç 30.04.2018 tarihine (Saat 14:00) kadar teslim etmeniz gerekmektedir. Raporlarınızın en sonuna bir CD hazırlayarak(CD içeriği ile iligli bilgi ödev dosyasında yer almaktadır) yapıştırmayı ve uygulama ödevini teslim ettiğinize dair imza atmayı unutmayınız. İmza atacağınız için ödev raporlarınızı kendinizin teslim etmesi gerekmektedir.

1 yorum

1. Tugba Demir

Merhaba sorularınızı çok güncel ve yararlı buldum. Öğrencilerinize güncel ve yararlı bilgiler verdiğiniz için kendi adıma teşekkür ederim. Bizimde Düzce Üniversitesi öğrencileri olarak güncel ve yararlı bilgiler paylaştığımız bir blog sayfamız var. İncelerseniz mutlu oluruz. İyi çalışmalar..
    Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) ve MIS