«

»

Eyl 01 2015

Trajikomik Bilecik Yazısı

KucukGezginBilecikteYazı nerede yayınlanmış, kim yazmış, kim yazdırmış, kim basmış konularına girmeyeceğim. İsteyenlere özel olarak basılı halini gösterebilirim. İster gülün, ister ağlayın ama küfür edip te günaha girmeyin. Bir tek harfine bile dokunmadan aktarıyorum. Sadece son paragrafı çıkardım, özel isimler falan var. Belki internette bu yazının yanında indekslenmek istemezler. Buyrun:

Sevgili Çocuklar;

2004 yılında ile çıktığımız hizmet yolculuğunda koşar adımlarla ilerlerken, şehrimizi birbirinden büyük projelerle tanıştırmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerin ardından Bilecik; sadece Marmara Bölgesinde değil, tüm Türkiye’de parmakla gösterilen şehirlerden biri oldu.

Hiç kuşkusuz bu yolculukta hiçbir zaman yalnız değildik. Evet, sadece ve sadece şehrimize hizmet etmek için bu yola çıkmıştık. Ama sizlerin güveni, desteği ve duaları olmasaydı on yıl gibi bir sürede bu hizmet destanını asla yazamazdık. Bu vesile ile sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.

Geride bıraktığımız on yıllık süre. içinde Bilecik; Türkiye’nin en büyük parklarına, en modern üst geçitlerine, en gelişmiş altyapısına, en başarılı sosyal belediyecilik projelerine, en güzel cadde ve sokaklarına kavuşurken, bölgesinin en büyük Kültür ve Kongre Merkezi’nin hizmete girmesini sağlamış durumdayız.

Ancak yeter mi, yetmez…

Bizim hedeflerimiz de hayllerimiz de çok büyük…

İstiyoruz ki, 2004 yılında kent merkezinde başlattığımız hizmet destanımızı Bilecik’in tamamında, tüm ilçe, belde ve köylerimizde de devam ettirelim. Bunu yapalım ki; Ali Amca, Hatice Teyze, Genç Mehmet, Küçük Ayşe doğup büyüdüğü topraklarda mutlu bir şekilde yaşasın, geleceğe güvenle baksın.

İşte bu hedefle yola çıktık ve bunu başarmaya and içtik.

1 yorum

  1. A.Ramazan BENEK

    \”bölgesinin\” derken? İlçeler dahil mi yoksa yazar sadece il merkezinden mi bahsetmiş? :D Acıklı bir tebessüm oturdu yüzüme.

Bir Cevap Yazın

Bad Behavior has blocked 23 access attempts in the last 7 days.