«

»

Şub 23 2013

Konserler İptal: Cem Adrian ve Yaşar Kurt

Yazık…

Kırk yılda bir, Bilecik'e müzikte farklı birer ekol olan iki isim gelecekti. Bir tanesi Allah vergisi sesi nedeniyle her kesimden izleyici kitlesine sahip olan Cem Adrian. Diğeri de rock müzikte bildiğini okuyan, ama iyi okuyan Yaşar Kurt. İkisinin de ideolojoik fikirleri bana uymaz. Ama müzikleri başkaydı. Canlı izleyecektik, olmadı. Kısmet değilmiş.

En çok üzüldüğüm de, canlı izleyememekten ziyade; Bilecik'i sevmeyen insanlara şehri biraz olsun güzelleştirme imkanlarından birisinin daha gitmesi. Eşim de istiyordu ben de. "Çocukla nasıl yaparız da gideriz" hesabı yapıyorduk. Bugün Kahverengi kafeye uğradık ve iptal olduğunu öğrendik. İnternet'te konu ile ilgili haber bile yok. Zaten öğrencilerin büyük kısmının konserden de haberi olmamıştı.

Kimisi "organizatörün hataları" diyor, kimisi "biletler elde kaldı", kimisi de "Bilecik için fazla bu tarz etkinlikler" diyor. Üçünü de kabul etmek istemiyorum. Umarım, iptal sebebi şarkıcıların kendi programlarından kaynaklanmıştır ve özür amaçlı birkaç ay sonra gerçekten gelirler.

1 ping

  1. Bilecik’te Konser Mevsimi: Cem Adrian ve Yaşar Kurt - Murat Özalp

    […] Konserler İptal: Cem Adrian ve Yaşar Kurt […]

Bir Cevap Yazın

Bad Behavior has blocked 28 access attempts in the last 7 days.