«

»

Ara 28 2012

Yılbaşı Hediyesi: Fidan

Genelde bizden olmayan kutlama günlerinde bir gerginlik gelir bana. Etkinliğin ve eğlencenin şidetine göre sıkılma ve terlemeyle başlar, öfkelilik haline doğru devam eder. Bazen bu hal, bizim ürettiğimiz kutlamalarda da olur. Kavramlar kafamda yerine oturmamışsa, inanmamışsam, ritüellere anlam veremediysem, gene risk var yani…

Yeni yıl kutlamaları da bu tarz riskli zamanlardandır. Evimde oturup ta her akşam yaptığım şeyleri (yemek ye, çay iç, bilgisayarda takıl, sohbet et, vb…) yaparsam, en az hasarla atlatabilirim bu tarz durumları. O günlerde eğlenceye dair yapılan her kutlama tehlikelidir.

Bu sene bir farklılık oldu. Bir yılbaşı kutlamasını sevdim. İsim de vereceğim, reklam olsun, sorun değil. Avira antivirüs, Bilgi İşlem Dairesi'ne fidan göndermiş yeni yılımızı kutlarken. Öyle hoşuma gitti ki hemen paylaşmak istedim.

Çok ta güzel ambalaj yapmışlar. Nikahımda dağıtmıştık biz de. Ancak bu şekilde ambalaj bulamamıştık. Sulcanlar, böcükler gözükmesin diye, toprak kısmıında iki poşet üstüste geçirip kurdela ile bağlamıştık :)

Bir de Avira'nın gönderdiği fidan; en sevdiğim ağaçlardan birisi olan sedir ağacı. Toros Sediri göndermişler sağolsunlar. İnşallah yaygınlaşır  bu tarz hediyeler.

İnşallah biz de kurutmadan büyütmeyi becerebiliriz.

  1. kirsehir haberleri

    Sizleri düşünüp de yılbaşında böyle hediyeler göndermeleri ne güzel bir şey.. Kırşehir'de de sokaklarda 10 bin fidan dağıtımı yapıldı.. Kırşehir haberleri olarak bizde haber yaptık :)

  2. saat

    Yılbaşı geçti Cancağızım sevgililer gününe bakalım, 

  3. Duygu

    2 yıl önce aynı fidandan bahçeme diktim. Şuanla o zmaanki durumu arasında hiçbir fark yok. Olduğu gibi duruyor.

Bir Cevap Yazın

Bad Behavior has blocked 20 access attempts in the last 7 days.