2019 Yılı Güz Dönemi Dersleri ve Ödevleri Hakkında

Web Programcılığı Dersi;

Bu dersi alan öğrencilerim Web Sitesi Ödevlerini son teslim tarihine kadar hazırlayarak, yayınlamaları, yayınladıkları sitelerin tüm dökümanlarını msy.bilecik@gmail.com adresine konu kısmını web1-[Tcniz]-[isminiz]-[YIL] şeklinde düzenleyerek son teslim tarihine kadar mail atmaları ve aşağıdaki forma kaydetmeleri gerekmektedir. Forma kaydedilmemiş siteler göz ardı edilecektir.

Web Sitelerini hazırlarken; Bootstrap ögelerini kullanarak tasarım yapılması tavsiye edilir. Değerlendirmede öncelikli güzel tasarım, yeterli içerik ve düzenli çalışmasına dikkat edilecektir. Farklı ekran boyutlarında web sitelerinin aynı başarımı sağlaması önem arz etmektedir.

KAYIT FORMU

2019 Yılı Son Teslim Tarihi: 24.12.2019

Grafik Animasyon Dersi;

Bir şirketin logo, kartvizit, antetli kağıt, web sitesi arayüzü, mobil arayüz(zorunlu değil) hazırlanacak ve bunlar bir blogda yayınlanacaktır. Blog siteleri aşağıda verilen forma kaydedilecektir. Ayrıca msy.bilecik[et]gmail.com adresine Konu Kısmını GA-[Tc]-[Ad Soyad] şeklinde doldurarak tüm dökümanları (psd ler dahil) mail olarak atılacaktır.

KAYIT FORMU

2019 Yılı Son Teslim Tarihi: 27.12.2019

Programlamanın Temelleri Dersi;

Aşağıdaki listede verilen programlama dilinde gerekli incelemeleri yaparak, dilin genel olarak tanıtımını, algoritma araçlarının ilgili dilde kullanımını ve belirlenen kriterlerde örnekleri hazırlayarak bir rapor sunulacaktır. Bu rapor formatı aşağıda verilen örnek ile hazırlanacaktır. Rapor hazırlarken formata müdahale etmeden sadece eklemelerinizi formata uydurarak devam ediniz. Ödev raporunuz arkalı önlü ve 3 sayfayı geçmeyecek şekilde zımbalı, poşet dosyasız teslim edilmelidir. Ödevler çıktı olarak son teslimi tarihine kadar elden teslim edilecek, ayrıca msy.bilecik[et]gmail.com adresine Konu Kısmını ALG-[Tc]-[Ad Soyad] şeklinde doldurarak tüm dökümanlar mail olarak atılacaktır.

Ödev Listesi [2019]

Örnek Detaylı Rapor

2019 Yılı Son Teslim Tarihi : 24.12.2019

Bir Cevap Yazın