Güz Yarıyılı Dersleri Hakkında

İnternet Programcılığı I dersi için;

Bu dersi alan öğrencilerim Web Sitesi Ödevlerini son teslim tarihine kadar hazırlayarak, yayınlamaları, yayınladıkları sitelerin tüm dökümanlarını msy.bilecik@gmail.com adresine konu kısmını NET1-[Tcniz]-[isminiz]-[YIL] şeklinde düzenleyerek son teslim tarihine kadar mail atmaları ve aşağıdaki forma kaydetmeleri gerekmektedir. Forma kaydedilmemiş siteler göz ardı edilecektir.

Web Sitelerinde öncelikli değerlendirme güzel tasarım, yeterli içerik ve düzenli çalışması olacaktır.

KAYIT FORMU

2016 Yılı Son Teslim Tarihi: 17.12.2016

İşletim Sistemleri dersi için;

Dersi alan tüm öğrenciler anlattıkları konu (devam zorunluluğu olmayanlar verilen konuda) hakkında incelemelerde bulunacak, uygulamalar yapacak ve bunları raporlayacaktır. Raporlar aşırı detaylı olmamalıdır. Tüm raporlar için örnek şablon aşağıda verilen linktedir. Raporların msy.bilecik@gmail.com adresine konu kısmını OS-[Tcniz]-[isminiz]-[YIL] şeklinde düzenleyerek son teslim tarihine kadar mail atmaları ve aynı gün içerisinde çıktılarını teslim etmeleri gerekmektedir.

ÖRNEK RAPOR

2016 Yılı Son Teslim Tarihi: 17.12.2016