Ödev Kayıt Formları ve Uyarıları

Grafik animasyon dersi için;

Photoshop kullanarak bir şirketin logo, kartvizit, antetli kağıt, web sitesi arayüzü, mobil arayüz(zorunlu değil) hazırlanacak ve bunlar bir blogda yayınlanacak Blog siteleri aşağıda verilen forma kaydedilecektir. Ayrıca msy.bilecik[et]gmail.com adresine Konu Kısmını GA2015-Ödev1-[Tc]-[Ad Soyad] şeklinde doldurarak tüm dökümanları (psd ler dahil) mail olarak atılacaktır.

Flash kullanarak 2 dakikalık bir animasyon hazırlanacak, Animasyonun konusu okul öncesi öğrenciler için eğitici materyal olacak. Bu kapsamda istediğiniz her hangi bir konuda eğitim veren bir animasyon hazırlayabilirsiniz. Bunlar daha önceki bloğunuzda , blog siteleri aşağıda verilen forma kaydedilecektir. Ayrıca msy.bilecik[et]gmail.com adresine Konu Kısmını GA2015-Ödev2-[Tc]-[Ad Soyad] şeklinde doldurarak tüm dökümanları (fla lar dahil) mail olarak atılacaktır.

Kayıt Formu : Ödev Blogları Kayıt Sayfası

İnternet Programcılığı II  dersi için;

PHP kullanılarak hazırladığınız siteleri aşağıda verilen forma kaydedilecektir. Ayrıca msy.bilecik[et]gmail.com adresine Konu Kısmını intproII2015-Ödev1-[Tc]-[Ad Soyad] şeklinde doldurarak tüm dökümanları (veritabanı sql dosyası dahil) mail olarak atılacaktır. Bu gönderilen ödevler son hal olmayacaktır. Kaydedilen siteler ilerleyen konularda güncellenecek yeni dökümanlar mail ile gönderilecektir. Maillerin yönlendirilmesi ve tarihleri derste yapılacaktır.

Kayıt Formu : Ödev Sitelerinin Kayıt edileceği form

Bir Cevap Yazın