Sistem Analizi Dersi Proje Ara Raporları

Sistem Analizini alan öğrencilerimiz; 15.03.2012 Perşembe Günü Normal Öğretim öğrencileri saat 11:00, İkinci Öğretim öğrencileri 14:30 da projelerinin hazırladıkları kısmını, araştırmalarını hazır hale getirmelidir. Yapılan değerlendirme vize notunu belirleyecektir.

Proje ara raporlarının bu ders hazır edilmesi rica olunur. Ancak çeşitli nedenlerle raporu hazırlayamayan öğrenciler vize sınavının günü ve saatine kadar proje ara raporlarını getirebilirler. Proje ara raporları 1 sayfadan ibaret bir dökümandır. İstenen dökümanın linki aşağıda verilmiştir.

PDF nin gerekli alanları belirlenmiştir. BU ALANLAR BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURULACAKTIR. RAPORLAR BİLGİSAYAR ÇIKTISI OLACAKTIR. Öğrenciler tarafından imzalanarak teslim edilmelidir.

Proje Ara Raporu Formu

Bir Cevap Yazın